sourze.se
Pressbild

Åtta timmar "Arv" på Dramaten - fantastiskt!

"Det finns teaterpjäser som vi finner 'trevliga' och intressanta men som sjunker undan i våra medvetanden i samma stund som vi lämnar teatersalongen. Sedan finns det pjäser som gör ett avgjort starkare avtryck – och så pjäser som griper tag i oss och påverkar oss i sådan hög grad att vi för alltid kommer att ha dem i färskt minne."

Kommentarer

After Dark gör bokslut efter 40 år i show business

"Jag har följt After Dark genom flera jubileumsshower, från 20 års jubileet och framåt, och det känns och upplevs som om denna show ”This is it”, verkligen är sista sucken för Lindarw..."

Kommentarer

Alcazar, Foto: Mikael Björnfot

På scenen i Göteborg

Gillar man musikaler och disco så bör man snarast sätta sig på första bästa flyg eller tåg ner till Göteborg, för det är nämligen där man just nu har möjlighet att ta del av två fina föreställningar av sinsemellan olika slag.

Kommentarer

Foto: Mats Bäcker

Orups intima nostalgitrippar på Börsen

"Orups show Viva la pop på Börsen i Stockholm är rena rama hitkavalkaden och visar på Orups imponerande bredd och låtsnickarglädje."

Kommentarer

Rikard Wolff som Karl Gerhard. Foto: Petra Hellberg

Karl Gerhard – en fantasi om en revykung

"Karl Gerhard tolkas av Rikard Wolff som mästerligt manar fram såväl styrkan som bräckligheten hos sin rollfigur."

Kommentarer

Foto: Peter Knutson

After Dark på Cirkus - bättre än på Hamburger Börs

"En show med AD är inte en show utan Christers dialoger med publiken. Dessa må vara enligt manus, men som publik märks detta inte alls. Just den nära publikkontakten gör att showen känns intim och varm..."

Kommentarer