sourze.se

Sourze 20 år!

Idag är det tjugo år sedan Sourze lanserades på nätet. Jo, sajten finns kvar, men lever en lite försiktig tillvaro. Men, vem vet, rätt vad det är kanske Sourze vaknar till liv på riktigt igen.

Kommentarer

Tack Sourze, nu ger jag ut min första bok!

"Utan den träning jag fått att skriva noveller, debattartiklar och till och med en följetong på Sourze, så hade jag inte fått publicera min roman, "En krog måste du alltid lämna", som släpps nu i december."

Kommentarer

Fler dårar borde skriva på Sourze

"William Butt har uppmärksammat alla dårar som skriver och har skrivit inlägg på Sourze. Men de är egentligen alldeles för få och här behöver Sourze snarast nyrekrytera fem dårar som ska söka Sanningen."

Kommentarer

Bra att Sourze överlever!

"Jag har alltid gjort gällande att Sourze är ett framtida koncept, och det faktum att tidningen överlever i den stenhårda medieklimat som råder i Sverige just nu, är rena beviset på att tidningen har en framtid."

Kommentarer

Visst går det att tjäna pengar på texter

Många skribenter och numera författare, som var med från början, förknippar fortfarande Sourze med de publiceringsmöjligheter Sourze erbjöd. Man betalade för att publiceras, priser utdelades, texter värderades, vinnare utsågs. Man kan säga att alla former av texter ingår i Sourzes varumärke.

Kommentarer

Mina tolv år med Sourze

Jag har levt med Sourze nästan i tolv år. Det är mycket innehållsrika år för min personliga utveckling.

Kommentarer

Zlatan borde skriva på Sourze

Det är alldeles för få kändisar som medverkar i Sourze. Det är dags att det blir ändring på det.

Kommentarer