sourze.se

Drömkryssning i hjärtat av Europa med Viva Cruises

När mörker och kyla anlänt till Sverige är det trevligt att så sakteliga påbörja planeringen av trevliga sommarresor nästa år. Med tanke på ökande kostnader för både resor och restaurangbesök på grund av inflation är det viktigt att man gör kloka val och då är flodkryssning ett både trevlig och ekonomiskt alternativ.

Kommentarer

Toronto - världsmetropolen med kulinarisk tvist

Den kanadensiska kosmopolitiska storstaden Toronto är för de flesta svenskar som gillar hockey känd för sitt hockeylag Maple Leafs, ofta associerat med den nyligen bortgångne hockeyspelaren Börje Salming som var så nära gud man kan komma i den hockeytokiga staden där han bodde och spelade under många år.

Kommentarer

Budapest – hett weekendresmål i sommar

Budapest är en mycket trevlig destination som varmt rekommenderas. Efter ett besök här och på något av stadens många badhus är man full av energi och man börjar nästan med en gång planera in nästa resa.

Kommentarer

Wien – tidlös elegans och modernitet i skön symbios

Wien är en året-runt-destination även om vår, sommar och höst är bäst när det gäller väder. På grund av stadens storlek så hinner man inte se och uppleva allt som man vill då man bara har en helg på sig, men min nästa gång kommer bli av snart och väntan blir inte lika lång som förra gången.

Kommentarer

Gourmetresa till Antwerpen och Luxemburg

Belgien och Luxemburg har mycket gemensamt, de delar inte bara gräns med varandra utan även historia, kultur och gastronomi. Undertecknad besökte nyligen Antwerpen, den genomsympatiska flamländska staden samt mysiga Luxemburg.

Kommentarer

Tre kulinariska nedslag sommaren 2021 – Aten, Split och Dubrovnik

Sommaren 2021 öppnades gränserna äntligen till de flesta av Europas länder och vi var nog många fullvaccinerade ressugna som gav oss iväg ut.

Kommentarer

Tre spännande kulinariska nedslag i Sommarsverige

När pandemin gjorde sitt intåg förändrade det många svenskars resvanor i grunden...

Kommentarer