sourze.se

Desinformation - ett hot mot demokratin

Västvärlden har länge levt i en illusion om att demokratin i våra länder är okrossbara. Men illusionen är sakta på väg att lösas upp.

Kommentarer

Jimmie Åkesson behöver inte oroa sig

"2016 var ett jobbigt år och många tror att 2017 blir ännu värre. Det tror inte jag. Jag tror att det blir mycket värre."

Kommentarer

Känsla och förnuft i politiken

"Det pratas och skrivs just nu väldigt mycket om fejk och om falsk information. Men allmänheten är inte särskilt chockad. Snarare road..."

Kommentarer

Minskad arbetsbelastning = längre leveranstid?

Visst ligger det något motsägelsefullt i det påståendet? Mindre jobb, längre leveranstid. I alla fall jag anser att det borde vara tvärtom – mindre jobb, desto snabbare service, men – om man får tro Posten, så är det så här det kommer att se ut i framtiden.

Kommentarer

Stoppa polisens övervåld

Den yngre polisstyrkan verkar vara rena fascister eller något annat som jag inte ens vill uttala. De har inga kunskaper i kommunikation utan vill bara använda (över)våld för att få ut sina frustrationer. I så fall behöver de en omgång i terapi eller intagningsregler till polisutbildningen ska ändras.

Kommentarer

(MP) måste gira 180 grader - igen!

I maj håller vi i Miljöpartiets kongress. Då faller domen över den förda anpassningspolitiken till Socialdemokraterna, på snart sagt alla områden. Likt en lavin kommer man att svepa bort dem som svikit och sålt ut våra grundvärderingar, de som ännu klamrar sig fast vid fina titlar, utrikesresor och höga löner.

Kommentarer