sourze.se

Scott Walker enligt Magnus Carlson - höga förväntningar infriade med råge

"Det jag slogs av, från Carlsons första ton, var hur utsökt fraserad hans röst är och hur han framförde texterna med en ny fräschör, som om de hade framförts för första gången och där man tydligt hör texten och dess budskap och allt detta till fantastiska Sverige Radios Symfoniorkester"

Kommentarer

Foto: Robert Eldrim, Medljus

Lysande musikalversion av klassiska Karl-Bertil Jonssons julafton

"Dorsins manus tar tillvara de klassiska scenerna men tar även ut svängarna och moderniserar manuset genom att i sånginslagen krydda med nutida invävda personligheter"

Kommentarer

Två måsten på Stockholms kulturscener hösten 2022: Norma och Mandomsprovet

Efter att det svenska kulturella livet gått på sparlåga under pandemin är suget efter kultur större än någonsin, trycket på biljetter är högt och besökare flockas till Stockholms nöjesscener.

Kommentarer

Pet Shop Boys levererar extra - extra av allt

Pet Shop Boys Europaturné tog killarna tidigare i veckan till Stockholm och ett fullsatt Avicii Arena. Killarna levererade och undertecknad anser showen vara den bästa han har sett med dem.

Kommentarer

Pressbild

Two Divas are back in town

"Med facit i hand hade det kanske varit för allas bästa om hon hade ställt in, då det är sorgligt att se när en stjärna som Dionne Warwick inte lyckas till 100 procent. Man får känslan av att hon borde ha pensionerat sig för 10 år sedan..."

Kommentarer

Foto: Manfred Esser

Sourze tar pulsen på konsert- och albumaktuella Sylvia Vrethammar

"Den evigt unga och internationellt erkända pop- och jazzsångerskan Sylvia Vrethammar har en fantastisk karriär bakom sig, som sträcker sig från slutet av 1960-talet till idag."

Kommentarer

Cher - Foto: Warner

Cher och Sylvia Vrethammar - två höstkonserter

Jag har haft nöjet att avnjuta två färgstarka kvinnors konserter: svenska 50-årsjubilaren Sylvia Vrethammar, känd inte bara i Sverige, utan över hela världen, samt den amerikanska, internationella sångerskan Cher, som nu verkat under hela sex decennier. Kvinnorna har mycket gemensamt...

Kommentarer