sourze.se

Änglagård på Oscarsteatern - tio av tio!

Fredrik Kempe, har med den äran lyckats över förväntan med att på ett mästerligt sätt komponera musik och text till att bli ett med musikalen. Ofta brukar det finnas max en, två låtar som blir klassiker när man tar sig an ett projekt av denna kaliber, men jag är förbluffad över hur många bra låtar, både upptempo och ballader, det finns som har den potentialen.

Kommentarer

Forever Piaf - svårt att anmärka på något

Efter en lång och ledsam pandemi är törsten efter högkvalitativ kultur stor bland svenska folket. Många av dessa strömmar just nu till Göta Lejon...

Kommentarer

Foto: Mats Bäcker

Livet är en Schlager som musikal lyckas skapa en egen själ

"Det dröjer inte heller speciellt länge förrän man slutat jämföra Helen Sjöholm och Peter Jöback med Helena Bergström och Björn Kjellman. Sjöholm och Jöback står på egna ben och gör det bra."

Kommentarer

Foto: Mats Bäcker / (c) Louise Martinsson

Flashdance-premiären på Chinateatern - ytlig amerikansk klistrighet

"Medan de individuella prestationerna, framförallt dans och sångnummer, är av hög kvalitet, så saknar jag kemin eller gnistan i samspelet mellan aktörerna på scen. Som betraktare blir jag nästan aldrig berörd av det som sker på scen."

Kommentarer

Foto: Peter Knutson

Draghumor på hög nivå

Stämningen är hög och exalterad och jag är övertygad om att Priscilla Queen Of The Desert blir en av höstens stora framgångar.

Kommentarer