sourze.se
Foto: Per Sjödahl

Oförglömlig Winemakers Dinner på Stockholm fisk

Ibland händer det att vinagenturer tar med sig sina producenter som de representerar till Sverige och bjuder till bords till ett överkomligt pris...

Kommentarer

Ledsen, Jens Linder, men jag kommer inte att koka någon mer höna...

Det moderna livet är fyllt av motsägelser. Allt går antingen supersnabbt eller ska ta hur lång tid som helst. Matlagning och brödbak är sådant vi förväntas sysselsätta oss med i dagar. I lördagens DN den 21 mars får vi av Jens Linder bland annat lära oss hur vi kokar en höna! Jag kan skryta med att jag hör till dem som faktiskt - visserligen en enda gång för cirka 35 år sedan – har kokat en höna. Det var en oförglömlig upplevelse, fast kanske inte på det sätt som Jens tänkt!

Kommentarer

Lasagneskandalen - stoff till en agentroman

Var det en enda lasagneprodukt som producerades, förpackades under olika varumärken och sedan placerades ut i frysdiskarna runt om i Europa?

Kommentarer

Får en svensk köttbulle smaka hur som helst?

Feghet är inget för bedömningar av god smak. En deltagare frångick reglerna och blev ändå godkänd. Blir verkligen rätt person "Sveriges Mästerkock 2013"?

Kommentarer

Böcker för finsmakare med höga anspråk

Att äta på bra restauranger är oftast trevligt men kan också vara kostsamt.

Kommentarer

Fira in nyår med champagne

Champagne är höjden av lyx för många. Men hur väljer man rätt champagne och duger ett vanligt mousserande vid tolvslaget?

Kommentarer

Färskpressad nyponjuice på fem minuter

"Functional food" för 2000-talets människor, inspirerad av våra förfäders sätt att leva.

Kommentarer