sourze.se

I have a dream!

Som vanligt har jag, trots normal tillvaro och ordnad ekonomi, högtflygande planer när det gäller mina drömmar. Det gör inte så mycket om de skulle omkullkasta hela min tillvaro, om drömmarna slog in, utan jag är beredd på det, om det skulle hända.

Kommentarer

En flykting! Min mor!

Ja, vad eller vem är en flykting och hur långt bort kan det vara att känna lite förståelse för att det inte är vem en människa är i grunden utan endast händelser som fått en annan medmänniska att behöva lämna sin vardag hals över huvud på grund av krig eller förföljelse.

Kommentarer

Vad är mänskligheten värd?

Världen idag är fylld av saker som prövar vår mänsklighet. Men hur långt ska vi tänja på mänskligheten? Hur långt bort ska vi dra gränsen innan det medför en risk?

Kommentarer

Flyktingkaoset i Sverige är det bästa som hänt på mycket länge

"Snart kan svenskarna fira jul som vanligt med överkonsumtion. Vi kan känna oss trygga med flyktingsituationen. Under de närmaste två åren har vi en rimlig chans att ta hand om alla de som kommit hit i år på allra bästa sätt och inordna dom i samhällsgemenskapen."

Kommentarer

Att släcka bränder!

"Vi måste få in Polisen i skolorna och fritidsgårdarna så att de kan vinna förtroende..."

Kommentarer

Ur led är tiden!

Ingenting känns säkert längre, vem är boven och vem ska vi vara rädda för?

Kommentarer

Varje liv är värdefullt!

Barn dör i medelhavet, för deras föräldrar har ansett att det är värt risken att dö för att ta sig till Europa - det är ändå bättre än alternativet att stanna kvar. Familjer flyr från Syrien, Afghanistan och från Nordafrika. Europa har spenderat hundratals miljoner på att rädda banker, nu är det dags att öppna gränserna och rädda mänskligt liv!

Kommentarer