sourze.se

De socialt, ofrivilligt isolerade finns kvar - även utan Corona-restriktioner

Samhället börjar öppna upp mer och mer efter Corona-nedstängningarna och restriktionerna, men – öppnas det verkligen upp för alla?

Kommentarer

Var finns (”rätt”) Cajsa?

Precis som många, många andra, fick jag, för en tid sedan, beskedet att jag skulle bli korttidspermitterad från jobbet i och med den pågående coronaepidemin i samhället. Jag hade hunnit tänka tanken – att det skulle kunna ske – redan innan det skedde, så, det kom inte som någon chock när beskedet kom, men… Det blev sant på ett annat sätt än tidigare… Dock slogs jag ganska snabbt av tanken att ”Okey, jag kommer att vara utan jobb en tid här, men, jag har ändå en säkrad ekonomi (= ingen leta-nytt-jobb-panik, alltså), så – varför inte göra något bra av den här tiden ändå..?”

Kommentarer

Corona - det är något som inte stämmer?

Det börjar pratas om att släppa på restriktioner mot Coronaviruset, i Kina, Norge och Danmark t ex. Varför då? Har vi nått flockimmunitet? Har 60 procent av världens befolkning smittats av Corona?

Kommentarer

Lösningen på Corona-krisen?

Som om det inte fanns tillräckligt med "hemma-epidemiologer", här är mitt bidrag till Corona-debatten.

Kommentarer

Jag struntade i Corona och kramade tjejen

Det finns en väldig massa information om Coronan och allt vad man ska göra för att undvika den, men vet ni vad, det finns också tillfällen när till och med smittorisken får ge vika.

Kommentarer